For Reservation Call : 1.888.222.5847

Tap To Call
Home » UUTISET

Kiinalainen keittiö

Kiinalaisessa keittiössä ruokaa valmistetaan tuoreista raaka-aineista ja käyttämällä paljon kasviksia. Wokkiruoka on tuttua kiinalaisessa keittiössä. Tuore liha kovalla lämmöllä wokattuna kasvisten kera on perinteinen kiinalainen ruoan valmistustapa. Itämainen keittiö  sijoittuisi ensimmäiseksi, jos otettaisiin huomioon arvostus ja kunnioitus, jota kiinalaiset tuntevat ruoka-aineita kohtaan. Hyvät valmistusaineet, valmistettuna tietyllä tavalla ja tarjoiltuna juuri oikean kastikkeen kanssa on kiinalaisille […]

Jatka lukemista

Mastercheff, viihteellinen kokkauskilpailu

En yleensä seuraa tv-kilpailuja tai talent show-tyyppisiä ohjelmia, mutta on tunnustettava että MasterCheff kilpailu on sellainen joka aidosti on viihdyttävä ja vähän koukuttavakin. Formaatti on sen verran nerokas ja kuvaus hienoa, että pakostakin innostuu kokkailusta ja kilpailijoiden kulinaristisista luomuksista.

Jatka lukemista

Patakakkonen ja kokki kolmonen

Finnish Whistler kajahtaa soimaan Ylen kanavalta, ja se tietää vain yhtä asiaa, Patakakkonen alkaa! 70-luvulla aloittanut kokkaus ohjelma elää vieläkin kaikkien sitä aikaa eläneiden mielessä, olihan ohjelma varsin kiehtova ja uraauurtava. Jaakko Kolmosen ja Veikko Vanamon luotsaama ohjelma oli se ensimmäinen kokkien vetämä tv-ohjelma, jossa ruoka oli pääosassa.

Jatka lukemista

Espanjalainen keittiö

Espanjalaisen keittiön maut ovat monelle tuttuja, vaikka he eivät olisi maassa itse käyneetkään. Saffronin ja tuoreiden tomaattien tuoksut ja maut luovat voimakkaita mielikuvia auringon paahtamasta maaseudusta, ja puiden varjoon pystytetyistä lounas pöydistä, joissa viini virtaa, ja paikallisten vieraanvaraisuus auttaa kieli puolta turistia rentoutumaan.

Jatka lukemista

Kreikkalainen keittiö

Kreikkalainen keittiö on tunnettu tuoreista tuotteistaan, ja suolaisista juustoistaan. Suosittuja aineksia ovat eri vihannekset, paikallinen oliiviöljy, kala, ja viini. Myöd juustoa, oliiveja, sitruunamehua, leipää, yrttejä, ja jogurttia käytetään paljon.  Suosittuja lihoja ovat lammas, kana, vasikka, lammas, ja porsas. Lisukkeina nähdään usein pähkinöitä, hunajaa, ja hedelmiä.

Jatka lukemista

Italialainen keittiö

Italialaisen keittiön juuret ovat kaukaisissa antiikin ajoissa. Kuten useisiin muihin Euroopan keittiöihin, uusien mannerten löytymisellä 1400- ja 1500-luvulla, oli suuri merkitys ruokien kehityksessä nyky suuntaansa. Ilman Kolumbuksen löytöretkiä Italialaisesta ruoasta puuttuisivat tomaatit, perunat, paprikat, ja maissi. Italialaisella keittiöllä on puolestaan ollut vahva vaikutus muun maailman ruokavalioihin.

Jatka lukemista

Ranskalainen keittiö

Ranskalaisen keittiön skaala on huomattavan laaja ja monipuolinen, ja sillä on tärkeä osa kansallista kulttuuria ja identiteettiä. Ranskalainen ruoan valmistustaito, ja gastronominen arvostus on myös levinnyt maasta ympäri Eurooppaa ja maailmaa. Paitsi ruokaan itseensä, ranskalaisella keittiöllä on ollut vaikutus sanastoon jota me käytämme ruoasta puhuttaessa. Ranskalainen keittiö sai ensimmäisenä kansallisena ruokakulttuurina paikan Unescon aineettoman kulttuuriperinnön […]

Jatka lukemista

Japanilainen keittiö

Japanilainen ruokakulttuuri on hyvin laaja käsite, joka kattaa perinteisen riisin, misokeiton, sushin, ja lukemattomia muita ruokia. Yhdistävänä tekijänä voisi pitää ainesten tuoreutta, ja kausiluonteisuutta.

Jatka lukemista

Thai keittiö

Yksi tunnetuimmista aasista päin kotoisin olevista ruoka tyyleistä on Thaimaalainen keittiö.

Jatka lukemista

Michelin tähtiopas

päivänä moni yhdistää Michelin tähdet, ja oppaan, suoraan huippuluokan ravintoloihin. Oppaan historia on kuitenkin pelkkiä ravintola arvosteluja monipuolisempi.

Jatka lukemista